2020.04.05
Vince
Kezdőlap Címlap Lora Panna nyolcévesen kitalálta, hogy modell lesz

Lora Panna nyolcévesen kitalálta, hogy modell lesz

Van egy mondás, miszerint minden fejben dől el. Barna Lora Panna erről sosem hallott, de bebizonyította, hogy tényleg így van.

A Kiszomboron élő Lora Panna addig élte a nyolcévesek nyugodt életét, amíg a neten meg nem látta, hogy egy korabeli kislány fotósok kereszttüzében pózol. Lora Panna másnap az édesanyja elé állt, mondván: ő is fotómodell szeretne lenni. A hírre az édesanyja, Takács Diána rendőr őrmester szeme sem rebbent.

– Rendben van kislányom, próbáljuk ki. Ha megszereted, akkor folytatjuk, de ha nem, az sem baj – felelte az édesanyja. A következő héten a bakfis már katalógus fotózáson találta magát, egy neves gyermekruha márka modelljeit mutatta be. Lora Panna az első három ruhában még feszengett, a negyedikben már önállóan pózolt.

– Ezután a kislányom benevezett Bartalovics Ildikó gyermekszépségversenyére, az elődöntőn túljutott, most már a döntőre készül. A tavaszi szünetben két napos felkészítő táborban vesz részt, aztán a döntőben méreti meg magát – újságolta a büszke édesanya. Aki évek óta egyedül neveli a kislányát, de nagyon fontosnak tartja, hogy Lora Panna az iskola után balettra, néptáncra és furulya órára is járjon.