2022.01.18
Piroska
Kezdőlap Címlap Kuna Katának a Mintaapák hozta meg az önbizalmat

Kuna Katának a Mintaapák hozta meg az önbizalmat

A 29 éves színésznő sokáig nem hitt magában, sem a hangszínét, sem a színészi játékát nem szerette. De mára elengedte a kishitűséget.

forrás: TV2

– Nagyon kishitű és szigorú voltam ma­gammal. Folyton a maximumra törekedtem, ami szerintem nem is baj, az viszont annál inkább, hogy állandóan elégedetlen voltam – mesélte a Borsnak a Mintaapák Emmája, aki ma már megbékélt a teljesítményével, s a kollégáitól is csak pozitív visszaigazolást kap.

– Úgy érzem, nagyon jót tett nekem Emma karaktere. Az ő határozottsága, karakánsága rám is nagyon jó hatással volt. Ma már nem szörnyülködöm azon, ha viszont látom magamat a képernyőn, sőt bátran kijelenthetem, hogy hosszú idő után először elégedett vagyok ma­gam­mal, a hangommal és a színészi teljesítményemmel – vallja be mosolyogva Kuna Kata, aki alig várta, hogy a koronavírus miatti kényszerleállás után újra forgathasson.

Emmaként a kisfiával forrás: TV2

– Földes Eszterrel, a sorozatbeli testvéremmel szinte mindvégig tartottuk a kapcsolatot a karantén alatt. Hetente egyszer „online kocsmáztunk”, videótelefonáltunk, jókat beszélgettünk és sokat nevettünk. Nagyon hiányzott már, hogy újra visszaálljon a régi kerékvágásba az életem, noha nem tagadom, féltem, hogy a több hónapos leállás alatt kicsit kiesek a gyakorlatból.