KezdőlapCímlapKulcsár Edina megvédte G.w.M-et

Kulcsár Edina megvédte G.w.M-et

A rapper felindulva kiabált egy bevásárlóközpontban.

Blikk megtudta, mit mondanak az érintettek a Kulcsár Edina és G.w.M állítólagos hatalmas vitájáról. Merthogy arról keringenek pletykák az interneten, hogy a rapper trágár kirohanásban hordta le a feleségét egy bevásárlóközpontban. 

„Undorító mód, fennhangon, mocskos szájjal kiabál a barátnőjével… Hátra fordulok és kit látnak meg a szemeim! Hát, ez Kulcsár Edó és a kanija! Olyan idegbe volt JLS, hogy azt hittem, pofon is csattanni fog. Edina meg csak állt ott csendben, látszott rajta, kellemetlen neki az egész!” – olvasható egy posztban.

Kulcsár Edina a fentiekkel kapcsolatban nyilatkozott tehát a Blikknek, és tagadja, hogy kiabált volna vele G.w.M, azaz polgári nevén Varga Márk. Az eset nem volt más, csak a rapper reakciója egy telefonhívásra, amit éppen akkor kapott:

„Márk kapott egy telefont, amely nagyon felháborította, ezután kimentünk a tetőteraszra, hogy rágyújtson. Fennhangon, még mindig a telefonhívás hatása alatt mesélte nekem a részleteket, kicsit emelt hangon ugyan, de közel sem kiabálva.”

„Szó sem volt arról, hogy engem szidalmazott volna vagy mi vesztünk volna össze, az meg, hogy majdnem pofon is csattant, egyenesen nevetséges feltételezés. Ilyen soha, de soha nem történne meg a valóságban.” Kulcsár Edina és G.w.M lassan két éve vannak együtt, kislányuk, Amara idén májusban született meg.