2022.12.03
Ferenc, Olívia
Kezdőlap Címlap Kórházból üzent a vírustagadó férfi:

Kórházból üzent a vírustagadó férfi:

Magyarországon is tanulságosak lehetnek azok a felvételek, amelyeken Covid-tagadó, vagy a szervezetüket oltás nélkül is elég erősnek képzelő emberek készítettek magukról már a kórházban, súlyos betegen, olykor a halál kapujában.

A napokban számos hasonló eset látott napvilágot más országokban. Az Egyesült Államokban például komoly tábora van azoknak, akik vagy nem veszik komolyan a betegséget, vagy egyenesen azt gondolják, hogy nem is létezik. A Virginia állambeli Travis Campbell (43) az előbbiek csoportjába tartozik: nem sietett felvenni az oltást, azt gondolta, szervezete „legyőzhetetlen”. Kórházi ágyán levegőért kapkodva már nem gondolja ezt, és becsületére válik, hogy ezt a nyilvánosság előtt is vállalja.

– Soha életemben nem voltam ennyire beteg!! Az egész családom elkapta a Covidot, nagyon megbántam, hogy nem vettük fel az oltást. Üzenem mindenkinek, aki azt gondolja, hogy rajta nem fog a golyó: ideje megvédeni a családotokat! Nem éri meg tartós tüdőkárosodást szenvedni vagy meghalni, úgyhogy kérlek titeket, oltakozzatok! – rimánkodott a Facebook-on.

Campbell azzal együtt is nehezen lélegzik, hogy a kórházban oxigént kap, de a gyermekei állapota számára a legfájdalmasabb.

– Amikor a gyerekeim zörgő tüdővel köhögnek, kiszáradva a hasmenéstől és annyira szédülve, hogy hányinger kínozza őket, csak arra gondolok, hogy mindezt megelőzhettük volna – írta.

Indirekt/Blikk