2021.12.04
Barbara, Borbála
Kezdőlap Címlap Komoly vádak: Johnny Depp többször is megfenyegette a feleségét, hogy megöli

Komoly vádak: Johnny Depp többször is megfenyegette a feleségét, hogy megöli

Nem csitul a botrány: Amber Heard, Depp exe azt állítja, hogy a színész többször is azzal fenyegette meg, hogy megöli.

Immáron három hete tart Johnny Depp és egykori felesége, Amber Heard botránypere a londoni legfelsőbb bíróságon, ám úgy tűnik, a tárgyalássorozat még mindig tartogat drámai fordulatokat. Mint ismert, a színész most azért pereskedik, mert a The Sun című brit napilap az egyik, 2018-ban közölt cikkében feleségverőnek titulálta őt, miután a színésznő azzal állt elő, családon belüli erőszak áldozata lett. Depp határozottan tagadja, hogy valaha is kezet emelt volna Heardre, ám korábban elismerte, egyik vitájuk során elszaladt vele a ló, és lefejelte exnejét.

Ma a bíróságon a színésznő is felszólalt, aki ezúttal arról vallott, mennyire rettegett Depptől, aki állítólag több alkalommal is megfenyegette, hogy megöli őt.

“Néhány alkalommal olyan súlyosan összekaptunk, hogy féltem, megöl engem – vagy szánt szándékkal, vagy csak azért, mert elveszíti az önuralmát és túl messzire megy. Többször is megfenyegetett engem azzal, hogy megöl, különösen a kapcsolatunk vége felé. Úgy beszélt erről a kapcsolatról, mintha csak a halál lenne ebből az egyetlen kiút. Részletesen leírta, mit tesz velem, ha elhagyom, vagy bántani merem őt. Például úgy megkarmolni az arcom, hogy ne akarjon engem más. Kiemelte, hogy azokat akiket nem kedvel, vagy akik által fenyegetve érzi magát, milyen könnyen és olcsón meg tudna kínoztatni” – magyarázta Heard, aki állítja, Depp először 2013-ban ütötte meg őt. A színész mindent tagad.

Indirekt/Blikk