2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Bűnügy Döbbenetes bűntény: lelőtték a három barátot, akik csak pecázni akartak

Döbbenetes bűntény: lelőtték a három barátot, akik csak pecázni akartak

A három férfi, a 23 éves Damion Tillman, a 30 éves Keven Springfield és a 27 éves Brandon Rollins évek óta járt együtt pecázni a floridai Frostproof település melletti tavakhoz. Most is egy ilyen túrára indultak, mit sem sejtve arról, hogy ez lesz az utolsó útjuk.

Az egyik fiúnak, Rollins-nak sikerült felhívnia édesapját péntek este 10 óra körül, akit arra kért, hogy segítsen neki. Még azt is el tudta mondani, hol vannak, így az apa gondolkodás nélkül indult fia megmentésére. Mire azonban odaért, Rollins alig élt, két barátja pedig már halott volt. Állítólag Rollins még beszélt az apjával arról is, mi történt, de a seriff ezzel kapcsolatban nem nyilatkozott. Annyit még elárult, hogy az apa rémületében otthon hagyta a telefonját, így az egyik helyi kisboltból hívta a 911-et.

Miután hívták a hatóságokat, a kisboltban dolgozó 17 éves lánnyal mentek vissza a helyszínre, aki állítólag az üzlet tulajdonosának a lánya. Mire odaértek, már egyik fiú se volt életben.

A nyomozás első adatai szerint Tillman érkezhetett először a bűntény helyszínére, ahol megtámadták. Springfield és Rollins nem sokkal később érkeztek, rájuk lőni kezdtek.

A megyei seriff iroda 5000 dolláros (másfélmillió forintos) nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki használható információval tud szolgálni a gyilkosságokról.

Indirekt/Bors