2024.03.05
Adorján, Adrián
Kezdőlap Címlap Köllő Babett csúnyán megalázta férjét

Köllő Babett csúnyán megalázta férjét

A férfi úgy megsértődött, hogy napokig nem szólt a színésznőhöz.

Köllő Babett nem tud mit kezdeni a romantikus helyzetekkel, feszélyezve érzi magát olyankor, így még a saját lánykérését is elrontotta – férje legnagyobb döbbenetére. Minderről a színésznő Kadarkai Endre Nemek igenje című műsorában vallott.

„A férjem háromszor kérte meg a kezemet, első körben elkezdtem úgy nevetni, hogy szó szerint leestem a székről. Ő megsértődött, nem szólt hozzám egy pár napig, szerintem két napig biztos” – mesélte Köllő Babett, hozzátéve: másodjára sem volt jobb a helyzet, mivel mindig beszélni kezd, ha zavarba jön. Annak a próbálozásnak egy vezetett, csoportos utazás volt a helyszíne, egészen pontosan a párizsi Sacre Coeur-bazilika.

„Kaptunk egy félóra szabadidőt, és akkor látom, hogy turkál a táskájában. Előkerül egy doboz: tipikus filmes jelenet, megint nyilván, kinyitja a dobozt, nyílna a férfi szája, én meg jól van, add ide, rendben és felhúztam a gyűrűt. Meg se tudtam, mit akart mondani. Persze, boldog voltam, de azokban a konkrét szituációkban nem tudok mit csinálni” – idézte fel a színésznő.