2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Kitálalt a szakításról Kasza Tibi exe

Kitálalt a szakításról Kasza Tibi exe

Kasza Tibivel való kapcsolatáról és szakításáról vallott Lajtai Kati. Az énekesnő kellemes nosztalgiával emlékszik vissza a Crystal sikereire.

A Crystal zenekar sikereiről és kulisszatitkairól vallott Lajtai Kati. Palik Lászlóék műsorában az abszolút hallással rendelkező énekesnő Kasza Tibivel való kapcsolatáról is elárult néhány titkot.

– A Crystal egy bő tíz évet körülölelő, öt-hat lemezes, igazán sikeres zenekar volt, ahonnan én aztán elköszöntem. Ennek sok oka volt, talán azt emelném ki, hogy egyszerűen elváltoztunk egymás mellől Kasza Tibivel, akivel eleve sem voltunk nagyon hasonlóak – fogalmazott Kati, mire Palik Laci felemlegette, hogy Kati és Tibi 17 éves koruk óta jártak egymással, diákszerelemből lett kapcsolatuk nyolc évig tartott.

– Mikor a zenekar elindult, mi már a kapcsolatunk igazán utolsó szakaszában voltunk – fogalmazott jókedvű nosztalgiával Kati. A második lemezt már úgy csináltuk, hogy nem együtt voltunk, akkor már szakítottunk. Tulajdonképpen zenekar nagy részét úgy csináltuk meg, hogy az már csak munkakapcsolat volt.

A szakítás részleteiről is faggatták, mire Kati jóízűt nevetett, miközben megpróbálta felvázolni a helyzetet:

– Nem egy klasszikus szakítás volt. Hosszútávon azért elváltoztunk egymás mellől, de eleve más típusú személyiségek voltunk – nevette el magát. – Nagyon hosszú kapcsolat volt, a kelleténél is tovább tartott.

Egyszer aztán azt mondtam: figyelj Tibi, nem kéne ezt már abbahagyni? Van ennek még értelme? – idézte fel saját kérdését. – Aztán pár hét múlva azt mondta: Figyelj, Kati, asszem’ igazad van – elevenítette fel Tibi szavait. – Ugye? Ki kellett várnom. Kifáradt dolog volt párkapcsolatilag mindkét részről. Ezután elindult mindkettőnknek más irányban a magánélete.