2022.11.28
Stefánia
Kezdőlap Címlap Kisfia született Hujber Ferenc feleségének, nagycsaládos apuka lett a színész

Kisfia született Hujber Ferenc feleségének, nagycsaládos apuka lett a színész

Ezt maga Hujber újságolta el, aki Angliában él feleségével, és amióta felhagyott a művészi pályával, magánéletéről is csak ritkán beszél.

fotó: RTL Klub

Az egykori botrányhős három éve Angliában él, de mindeddig nem sokat lehetett róla tudni, azon kívül, hogy hangtechnikusként és pincérként is kipróbálta magát. A Konyhafőnök VIP műsora miatt nemrég ugyan hallatott magáról, és tavaly novemberben láthattuk őt a képernyőn, és titokzatos barátnőjét már feleségeként emlegette egy interjúban.

fotó: RTL Klub

– Azt mondtam utána a feleségemnek, hogy szerintem kipihentem az elmúlt 15 évet, a feltornyosult stresszt és fáradtságot, erre volt szükségem – csúszott ki a száján a Fókusz kamerája előtt a színésznek, amikor a karanténidőszakról faggatták. S mint kiderült, nem csak véletlen elszólás volt, Hujber időközben valóban elvette kint élő, magyar kedvesét, lapunk pedig azt is megtudta, hogy nemrég háromszoros apuka lett. A színész azt is hozzátette, a házassága, harmadik gyermeke és boldogsága úgy tudja, rég nem titok idehaza, de úgy érzi, ennyi információ bőven elég róla.