2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Címlap Kiderült: ezért szakított vőlegényével Jennifer Lopez

Kiderült: ezért szakított vőlegényével Jennifer Lopez

Helyrehozhatatlanul megrendült a bizalma, ezért Jennifer Lopez már nem látta értelmét annak, hogy tovább küzdjön Alex Rodriguezzel való kapcsolatáért.

Mondják, bizalom nélkül nincs szeretet, nincs őszinteség, nincs igazi kapcsolat két ember között, mert ez adja mindennek az alapot, s a megrongált bizalmat Jennifer Lopezék kapcsolatában sem lehetett helyreállítani. A híresztelések szerint elsősorban ez vezetett ahhoz, hogy a bomba formában lévő énekes-színésznő felbontotta a jegyességét a vőlegényével, Alex Rodriguezzel – írja a Female First.

Eddig nem volt egyértelmű, mi vezetett J.Lo és szerelme szakításához, melyről korábban rengeteg pletyka kelt szárnyra, ám egy a párhoz közel álló forrás elcsepegtetett ezzel kapcsolatban néhány információt.

„Jennifer volt az, aki ragaszkodott ahhoz, hogy a továbbiakban külön utakon folytassák. Rengeteg olyan problémájuk volt, amelyeket nem tudtak megoldani. Jennifer nagyon boldogtalannak érezte magát, és úgy vélte, nem tesz neki jót az, ha Alex párja marad. Többé már nem tudott teljesen megbízni az egykori baseballjátékosban, kapcsolatukban kialudt a szikra. Noha mindketten imádták egy családként együtt tölteni az idejüket a gyerekeikkel, de miután minden nap együtt voltak, a dolgok elvesztették a varázsukat” – magyarázta Lopezék egyik közeli ismerőse a People magazinnak. Úgy tudni, J.Lo bizalma akkor rendült meg, amikor Rodriguez állítólag félrelépett.

Indirekt/Blikk