2021.05.11
Ferenc
Kezdőlap Belföld Kiborult a bili: Bochkor Gábor két évig titkolta szerelmét - most szakított...

Kiborult a bili: Bochkor Gábor két évig titkolta szerelmét – most szakított Alexandrával

Bochkor Gábor három éve szakított Várkonyi Andreával, és minden interjújában azt állította, hogy szingli, most azonban kiderült, hogy több mint két éven át folytatott kapcsolatot dr. Demeter Alexandrával.

A nézőknek a Survivor döntőjéből és A Konyhafőnök VIP-ból ismerős lehet Alexandra, aki most elárulta, hogy szerelmes volt a nála 25 évvel idősebb műsorvezetőbe, de mégsem volt mellette boldog, mert Bochkor sosem vállalta fel a kapcsolatukat. “Mindketten túl voltunk egy nagy csalódáson, de sikerült visszahoznunk a csillogást a másik szemébe, működött köztünk a kémia, nagyon is” – mesélte Demeter Alexandra. A volt survivoros a Music FM vendége volt, ott figyeltek fel egymásra a műsorvezetővel. “Szerelmes lettem, és ezzel egy érzelmi csapdába estem, amit megszenvedtem lelkileg, mert Gábor éveken át visszaélt a szeretetemmel” – mondta a fiatal nő, aki azt is leszögezte, hogy sosem vágyott a hírnévre, hiszen saját egzisztenciával rendelkezik.

Fotó: RTL.hu

Az elmúlt két évben többször felröppent a hír, miszerint Gábor és Alexandra együtt vannak, ám a műsorvezető minden alkalommal azt állította, hogy szingli. “Letagadott mindenki előtt, ezzel azt az érzetet keltve bennem, hogy szégyell. Egyre több kétség gyötört, mégsem tudtam kilépni a kapcsolatból, mert szerettem. Utólag be kell látnom, megalkuvó voltam, háttérbe szorítva a saját igényeimet, meg akartam felelni az elvárásainak, ami természetesen lehetetlen volt. Válaszút elé állítottam, és ő az egyedüllétet választotta, így nekem lehetőségem nyílik egy egészséges, harmonikus párkapcsolat kialakítására – mondta Alexandra. A műsorvezető nem akart nyilatkozni a szakításról – adta hírül a Blikk.