2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Kibékült Erdei Zsolt és Kovács Kokó István!

Kibékült Erdei Zsolt és Kovács Kokó István!

Egykor legjobb barátok voltak, aztán valami megváltozott és évekig egymáshoz sem szóltak.

Erdei Zsolt Madár és Kovács Kokó István sokáig azt gondolták, hogy semmi nem teheti tönkre a kapcsolatukat, de az élet közbe szólt. Előbbi a Sztárbox versenyzőit készíti fel, utóbbi pedig szakmai vezetőként tevékenykedik, így újra összehozta őket a sors. Arra azonban sosem tértek ki igazán, hogy mi miatt romlott meg egykor a kapcsolatuk, egészen mostanáig.

“Csalódtam Madárban, de a megbocsátás nem az én dolgom, arra van a Jóisten. Az én dolgom, hogy mindent megtegyek, hogy a magyar ökölvívás újra sikeres legyen, és ezért hajlandó vagyok mindenkivel összefogni. Ami kettőnk között történt, azt természetesen nem tudom, de nem is kell elfelejteni, sokkal fontosabb, mondhatni szent a közös célkitűzés. Szerencsére kibékültünk Madárral. Aki ismer, az tudja, nem tudok haragot tartani senkivel” – vallotta be Kokó, aki boldogan fogadta azt is, amikor az RTL Zsoltot is be akarta vonni a Sztárboxba.

„Rögtön azt mondtam, ‘gyerekek, ne hülyéskedjetek, a legnagyobb öröm lenne ez számomra’. Mindegy, mi történt köztünk, Zsolt évtizedeken át az életem szerves része volt és ezt nem felejtheti el az ember– zárta gondolatait.