KezdőlapBelföldKét kislány maradt árván, az édesanyjuk gyilkosát nagy erőkkel keresi a rendőrség

Két kislány maradt árván, az édesanyjuk gyilkosát nagy erőkkel keresi a rendőrség

A 9 és a 13 éves kislányok egész éjjel zokogtak, hiszen egy évvel ezelőtt az édesapjukat, míg a csütörtöki, a Ferihegyi gyorsforgalmi úton történt balesetben édesanyjukat veszítették el.

Két kislány maradt árván, miután édesanyjuk elhunyt a csütörtöki horrorbalesetben. A 49 éves nő párjával tartott a nagyszülőkhöz, ahol gyermekei várták, de a Ferihegyi gyorsforgalmi úton frontálisan ütközött egy száguldozó terepjáróval. Azonnal elindult a hajtóvadászat a terepjáróban utazó nepáli személyek ellen, akiket segítségnyújtás elmulasztása miatt keresnek. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya elfogatóparancsot adott ki a bolgár rendszámú Volkswagen Touaregben ülők ellen.

Tragédia megrázta azt a két kislányt, akik édesanyjukat várták haza csütörtök este, ugyanis az idősebbik, 13 éves lánynak pénteken ünnepelték volna a születésnapját – a gyertyákat mécsesek és gyász váltotta fel – derül ki a Tények riportjából.

A megrázó események után megtörten, sírva nyilatkozott az áldozat édesanyja a Tényeknek. A TV2 híradójában elmondta, mikor a rendőrök értesítették őt a történtekről, úgy érezte, nem érdemes hazudni a két kislánynak: kénytelen volt elmondani, hogy édesanyjuk már nem tér haza.

A 9 és a 13 éves kislányok egész éjjel zokogtak – mesélte az áldozat édesanyja. A két gyermek egy évvel ezelőtt veszítette el édesapját, csütörtökön pedig végleg árván maradtak. A szülők halála nagyon megviseli a kislányokat.