2021.06.15
Jolán, Vid
Kezdőlap Címlap Keresztes Ildikó: „Azt gondoltam, a házasságon örökké tart…”

Keresztes Ildikó: „Azt gondoltam, a házasságon örökké tart…”

Keresztes Ildikó ritkán beszél a válásáról, azonban most kivételt tett.

Az énekesnő tudja, hogy mennyire nehéz is egy válás, mennyire megviseli az érintetteket, hiszen mondhatni, duplán érintett a témában, ugyanis nemcsak ő, de a szülei is elváltak. Azt is tudja, hogy ilyenkor nem könnyű megnyílni, és segítséget kérni másoktól. Ezért döntött úgy, hogy egy budapesti válásközpont kampányát támogatva felszólal az ügy kapcsán, és felhívja a figyelmet arra, hogy nincs egyedül, aki ebbe az élethelyzetbe kerül.

“Amikor 20 év együttélés után oltár elé álltam, akkor persze én is azt gondoltam, hogy a házasságom örökké tart. Nem így lett. Ha lehet ilyet mondani, szépen váltunk el, nem fulladt öldöklésbe. De ebben a helyzetben, az emberben így is felfokozott érzelmek dolgoznak. Nem cselekszik mindig racionálisan, és ilyenkor bizony elkél a segítség” – mesélte Keresztes Ildikó a Best Magazinnak, hozzátéve, hogy sajnos itthon nem olyan elfogadott és természetes az, ha az ember ilyen helyzetben profi segítséghez, például pszichológushoz fordul.

“Ez életünk egyik legnehezebb periódusa, amit a saját bőrömön is tapasztaltam. Ráadásul sokrétű a szituáció: nem elég az érzelmi teher, az anyagiakról, esetleg egy közös cég ügyeiről is dönteni kell. Sokaknál a gyermekelhelyezés is óriási vitákat szül. Mindezzel nagyon nehéz megküzdeni egyedül” – fogalmazott az énekesnő.

Indirekt/Blikk