2024.02.29
Elemér
Kezdőlap Címlap Julia Roberts: „Matthew Perry halála rádöbbentett, hogy értékeljem azt, amin van”

Julia Roberts: „Matthew Perry halála rádöbbentett, hogy értékeljem azt, amin van”

A színésznő eddig nem beszélt volt szerelme haláláról.

Rövid ideig egy párt alkotott a kilencvenes években a Jóbarátok Chandler Bingjét alakító, másfél hónapja meghalt Matthew Perry és Julia Roberts, kapcsolatukat pedig Roberts a Jóbarátokban kapott epizódszerepének köszönhették. Az 54 évesen meghalt színész Perry aztán Roberts születésnapján hunyt el. A színésznő eddig nem beszélt Matthew Perry haláláról, azonban most az Entertainment Tonightnak adott interjújában szóba került.

Roberts azt mondta, „szívszorító, hogy valaki ilyen fiatalon hirtelen meghal. Azt hiszem, ez segít mindannyiunknak abban, hogy értékeljük azt, amink van, és a lehető legpozitívabb irányba haladjunk” – idézett tőle a CNN. A színésznő a Jóbarátok forgatásait is felidézte: ezekről „csupa jó gondolatai és érzései” vannak. A sorozat főszereplői a színész halála után azt mondták: többek voltak színésztársaknál, ők egy család voltak.

Az 54 éves Matthew Perry halálának okát egyelőre nem állapították meg. A Los Angeles megyei halottkémi hivatal vizsgálatot indított, amely magában foglal egy toxikológiai vizsgálatot is. Rendőrségi források korábban azt mondták, hogy nem találtak tiltott kábítószert Perry otthonában.