KezdőlapCímlapJennifer Lopez és Ben Affleck szakítása: veszekedések, párterápia, munkagondok

Jennifer Lopez és Ben Affleck szakítása: veszekedések, párterápia, munkagondok

Két éve, pompás ceremónián házasodtak össze, de úgy tűnik, máshol tartanak életükben. 

Sajtóhírek, illetve bennfentesek szerint két év után végéhez közeledhet Jennifer Lopez színész-énekesnő és Ben Affleck rendező-színész házassága. A pár újra egymásratalálása szinte meseszerű volt: 2003-ban egyszer már jegyben jártak, akkor a Affleck egy 2,5 millió dollár értékű rózsaszín gyémánttal díszített gyűrűt húzott szerelme ujjára. Az eljegyzést nem sokkal esküvőjük előtt bontották fel.

Később mindketten megházasodtak, a színésznek három gyereke született Jennifer Garner színésznőtől, az énekesnő pedig egy ikerpár édesanyja lett Marc Anthony énekes oldalán. Mindketten elváltak majd húsz év után újra szerelmesek lettek. Úgy tűnik, a tündérmese eddig tartott.

Page Six szedte össze mit lehet tudni a pár jelenlegi helyzetéről. „Jennek és Bennek problémáik vannak a házasságukban” – mondta egy forrás az Us Weeklynek. „Néhány hónapja kezdődtek a problémáik, amikor Jen elkezdte növelni a munkahelyi kötelezettségeit és felkészülni a turnéjára” – tette hozzá.

A bennfentes szerint az énekesnő erősen a munkára koncentrál, mivel „This is Me… Now: A Love Story” című turnéjára készül, amely a jövő hónapban a floridai Orlandóban indul. A forrás megerősítette, hogy a pár egészen máshol tart jelenleg. Azt azonban tagadta, hogy az 54 éves Lopez – a felröppent hírekkel ellentétben – már új házat is keresne magának. Állítólag csak befektetési céllal vadászott ingatlanra.

Egy másik forrás megerősítette, hogy az 51 éves Affleck kiköltözött közös házukból. Szerinte a pár még nem akarja bedobni a törölközőt, dolgoznának házasságukon. Ez egybevág az InTouch értesüléseivel, miszerint Affleck és Lopez párterápiára járnak.

Ben egy pontig hisz a terápiában és hajlandó nyitottan részt venni benne, még akkor is, ha utálja az egész megalázó folyamatot  – mondta egy bennfentes, aki hozzátette: a színész konfliktustűrő képessége nagyobb, mint egy átlagemberé. Ez a forrás állítólag több mint 10 éve ismeri Afflecket, szerinte a pár gyakorlatilag mindenen veszekszik. Azonban a színészt nemrégiben fekete sportkocsijában fotózták le, ujján pedig ott volt jegygyűrűje. 

Jennifer Lopezről és férjéről 47 napja nem készült közös fotó, az énekesnő egyedül vett részt a sztárvilág egyik legrangosabb eseményén, a 2024-es Met-gálán. Sajtóhírek szerint Affleck éppen egy filmen dolgozik, ezért nem kísérte el, ennek azonban kissé ellentmondani látszik, hogy a gála előtti napon részt vett egy showműsor felvételén. 

Indirekt/rtl.hu