2021.01.22
Artúr, Vince
Kezdőlap Címlap Itt a vége: elvált Zséda a férjétől, elárulta, mi volt a szakítás...

Itt a vége: elvált Zséda a férjétől, elárulta, mi volt a szakítás igazi oka

Az énekesnő húsz év után hivatalosan is szingli lett, ismerőse a válás okáról.

Véget ért az aranytorkú énekesnő tündérmeséje, húsz év után hivatalosan is elvált orvos férjétől. Azonban gyermeke, a 13 éves Nimród édesapjával továbbra is jó kapcsolatot ápol.

– Egy ilyen hosszú kapcsolat lezárásához idő kell, főleg, ha egy közös gyerek is született. Adrienn is szeretett volna csendben túllenni ezen a nagyon nehéz időszakon. Egyszerűen elfáradtak, előfordul az ilyen – mondta a Blikknek az énekesnő ismerőse. Zséda ennél is továbbment, nyilatkozott a Nők Lapjának, ahol őszintén beszélt a válás okáról.

– Nem kudarc, inkább fejlődéstörténet ez! Egyszerűen másfelé fejlődtünk, és mostanra érett meg a döntés. Én erőt merítettem a változásból. A szeretet és az egymás iránti tisztelet viszont örökre megmarad – magyarázta Zséda a lapnak. – – Nemcsak azért, mert van egy közös gyerekünk, hanem mert ha valakivel az ember ennyi éven át jóban-rosszban együtt van, azzal szoros szeretetkötelék fűzi össze, ami soha nem szakadhat el. Mi szeretni fogjuk egymást ezután is, csak másképp. És természetesen egyetértésben neveljük tovább a fiunkat – tette hozzá.