KezdőlapCímlapIstenes Bence Ding Dong szerkóban vezette a vasárnapi show-t

Istenes Bence Ding Dong szerkóban vezette a vasárnapi show-t

A legendás Ding Dong öltönyét vélte felfedezni Csonka Pici az Rtl Klub tegnap este indult műsorában. Ráadásul épp a műsorvezető viselte a piros zakót és nadrágot.

Fotó: Facebook

Fotóval bizonyította Csonka András, hogy ő már évekkel, sőt évtizedekkel ezelőtt tisztában volt a siker titkával. –„Éreztem mindig, hogy bujkál bennem egy divatdiktátor😂 Köszönöm @benistenes, hogy megelőzhettem a koromat, és hogy a Te tökéletes testeden kelt életre a legenda😂😂” írta a közösségi oldalára az énekes. Ami 19 évvel ezelőtt működött, az most sem okozott csalódást a viselőjének.

Mára kiderült, kiemelkedő nézettséggel indult az RTL Klub új énekes műsora, az Álarcos énekes. A házigazda, Istenes Bence és a nyomozók mindent megtettek a sikerért. A műsorkészítőknek köszönhetően közösen dolgozhatott Csobot Adél és férje. A sztárpár többször elmondta már, hogy szeretik szívni egymás vérét és szerencsére a kamerák előtt sem kímélték egymást. A műsorvezető rögtön a show elején beszólt feleségének. Adél egy jellegzetes fejdíszt viselt a műsorban, párja erre tett vicces megjegyzést: -„Bébi, csak az elején tisztázzuk ezt rögtön, csak mert szerintem a nézők is kíváncsiak rá: milyen fogadást buktál el? Vagy mi ez a fejeden?”

Fotó: Facebook

Ezt már a nyomozók között ülő Sebestyén Balázs sem hagyhatta szó nélkül. – „Nálatok ez már egy deal, hogy mindig együtt vagytok műsorban? Így szerződtök, hogy ha jöttök műsorba, akkor ez családi vállalkozás lesz?” – szúrt oda Balázs riválisának.

A műsor lényege, hogy ismert emberek énekelnek – pontosabb adnak elő dalokat – egészen szürreális jelmezekben. A nézőknek és a nyomozóknak pedig az a dolga, hogy kitalálják, hogy kiket rejtenek a jelmezek.