KezdőlapBelföldImádsz kockáztatni? Idén már a Tippmixen is fogadhatsz az Oscar-díjak nyerteseire

Imádsz kockáztatni? Idén már a Tippmixen is fogadhatsz az Oscar-díjak nyerteseire

Az oddsok alapján pedig már az is látható, kik a legesélyesebbek az adott kategóriában.

Ma már rengeteg mindenre fogadhatnak a szerencsejátékosok a magyar fogadási oldalakon is, vannak azonban olyan világesemények, amelyekre eddig nem lehetett feltenni összegeket, csak külföldön. Ilyen például a Nobel-díj, vagy 2024-ig az Oscar is ebbe a kategóriába esett. Idén azonban már a filrajongók is fogadhatnak a különböző Oscar kategóriákra a Tippmixen. 

A fogadási portálon a legkisebb a szorzója például az Oppenheimer című film győzelmének a Legjobb film kategóriában, tehát ezt tartják a legesélyesebbnek. Sőt, a Legjobb rendező, Legjobb férfi főszereplő, Legjobb férfi mellékszereplő, Legjobb adaptált forgatókönyv, Legjobb hang, Legjobb operatőr, és Legjobb vágás kategóriákban is Christopher Nolan filmje tűnik befutónak.

Arra, hogy végül melyik kategóriában melyik film vagy alkotó javára ítél a zsűri, 2024. március 11-én derülhet fény magyar idő szerint, mert ekkor rendezik az Oscar-gálát. Az esélyes filmek közül többet már bemutattak a magyar mozik, egyes filmek éppen műsoron is vannak, míg másokat még be sem mutattak. Folyamatosan érkeznek azonban az Oscar-jelölt filmek a magyar mozikba, érdemes figyelni a műsort.