2021.10.17
Hedvig
Kezdőlap Bűnügy Így sírt a szeretőjét meggyilkoló rendőr a bíróságon: „Mit fog ehhez szólni...

Így sírt a szeretőjét meggyilkoló rendőr a bíróságon: „Mit fog ehhez szólni az anyám?”

Döbbenetes képsorokat vetítettek le a bíróságon annak a rendőrnek a tárgyalásán, aki megölte a szeretőjét, miután az kitálalt a feleségének. A férfi a gyilkosság után zokogva azt mondogatta: “Mit fog ehhez szólni az anyám?”

Saját kollégái találtak rá egy kocsiban a 41 éves nő holttestére, miután szeretője megfojtotta őt. Kiderült, a házas férfi azért végzett vele, mert kitálalt a feleségnek a 10 éve tartó viszonyról.

A 41 éves zsarut, Timothy Brehmert azzal vádolják, hogy megfojtotta a szeretőjét, Claire Parry-t még május 9-én. A férfi tárgyalásán most levetítettek egy drámai felvételt, amit a tragédia után, a helyszínére kiérkező egyik mentős testkamerája rögzített.

ISTENEM, GYEREKEI VANNAK- idézi The Sun a videóban zokogó zavart férfit miután megfojtotta a kétgyermekes édesanyát. Majd azt hajtogatja: “Sajnálom, sajnálom!”

A felvételen jól látszik, hogy a félmeztelenre vetkőzött Timothy karja is megsérült, állítólag egy kést vágott saját magába. Amikor megkérdezték tőle, mi történt, azt felelte: évek óta viszonyuk van! Arra kényszerített, hogy találkozzak vele. Elvette a telefonomat, hogy majd ő elmondja az egészet a feleségemnek – mondta a férfi, hozzátéve, a nő nem akart kiszállni az autójából, pedig ő szeretett volna elhajtani és öngyilkos lenni.

A bíróságon elhangzottak szerint a zavart férfi ezután zokogva azt hajtogatta a felvételen: Mit fog ehhez szólni az anyám? Nagyon mérges lesz, nagyon mérges…


Az egyik mentős elmesélte, amikor rátaláltak a nőre, már kékek voltak az ajkai, nem lélegzett és pulzusa sem volt. Ráadásul ő személyesen ismerte a Claire-t, aki nővérként dolgozott a kórházban. Kiderült az is, a férj azt hazudta feleségének, hogy vásárolni megy, amikor találkozott a szeretőjével. Majd két órával később a feleség a férfi telefonjáról kapott egy üzenetet: Megcsallak.

A bíróságon elhangzottak szerint ezt az sms-t küldte el a meggyilkolt nő, mielőtt a férfi begőzölt és hideg vérrel megölte. Sőt, arra is fény derült, hogy a Timothy-nak állítólag nem Claire volt az egyetlen szeretője.

Indirekt/Bors