KezdőlapCímlapÍgy néz ki smink nélkül a 48 éves Gwyneth Paltrow

Így néz ki smink nélkül a 48 éves Gwyneth Paltrow

Az angol színésznő, Gwyneth Paltrow bátran vállalja festetlen arcát. Most Párizsban fotózkodott a smink nélkül.

A 48 éves hollywoodi sztár ugyan a mozifilmekben mindig tetőtől talpig ki van festve, a valóságban inkább a természetesség híve. Civilben vagy csupán leheletnyi alapozót és szempillaspirált ken fel magára, vagy teljesen natúr arccal lép ki az utcára. Festetlen vonásait az Instagramon sem rejtegeti, sőt az utóbbi időben többször kapja le magát így, mint fordítva. A napokban feltöltött fotóinak készítése előtt sem ült le a pipereasztalhoz, smink nélkül fényképezkedett Párizs utcáin.

Rajongóival mindig is szívesen megosztotta szépségpraktikáit, sőt nyíltan vállalja azt is, hogy olykor injekciós kezeléseken vesz részt, hogy ezzel fiatalítsa az arcát.

– Manapság sokszor elítélik az olyan nőket, akik valamilyen szépészeti kezelést vagy beavatkozást vesznek igénybe. Fontosnak tartom, hogy az emberek ne érezzék magukat megszégyenülve a döntéseik miatt. Elfogadom, ha valaki inkább a természetes szépségtrükköket részesíti előnyben, de én nyitott könyv vagyok mindenre – írta meg szavait a Daily Mail. Azt is leszögezte, nem azért injekcióztatja az arcát, hogy úgy nézzen ki, mint húszévesen. Nem esik át a ló másik oldalára, meg szeretné tartani karakterességét.

Indirekt/Femina