2021.06.13
Antal, Anett
Kezdőlap Címlap Így néz ki 53 évesen a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya

Így néz ki 53 évesen a Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya

Prokopp Dóra tudatosan kerüli a rivaldafényt, ma már csak ritkán ad interjút. A Szerencsekerék gyönyörű háziasszonya elmondta, hogyan él most, 53 évesen.

Közel három évtizede lopta be magát a nézők szívébe Prokopp Dóra: 1993-ban a roppant népszerű Szerencsekerék című vetélkedő betűforgató háziasszonya lett. Később saját műsort indított Dóra mozija címmel a Filmmúzeum csatornán, amelynek 2000 és 2007 között vezérigazgatója is volt, az Aranykorban pedig legendás színművészekkel, rendezőkkel beszélgetett. 2001-ben elindította a Pax, 2004-ben a Paprika, illetve a Deko TV-t is, majd hátat fordított a média világának.

Tudatosan kerüli a rivaldafényt, mert elege lett a semmitmondó beszélgetésekből, amikben ugyanazokat a kérdéseket tették fel neki, és a média világa nem olyan irányba változott, ami felé indult el, ezért ma már csak ritkán ad interjút. Tudatosan éli az életét, Access Conscioussness minősített facilitátorként dolgozik, tanfolyamokat is tart.

– Rengeteget készülök nap mint nap, folyamatosan tanulom a tudatosságnak ezt a technikáját. Nagyon sok külföldi anyagot hallgatok erről, és rengeteget gondolkodom ezzel a témával kapcsolatban. Mindig a nézőpontjainkon, a hozzáállásunkon múlik minden – mondta Dóra. Az 53 éves sztár szerint nem kell mindig a berögzült sémákhoz és megoldásokhoz ragaszkodni, a korlátokat néha le kell bontani, hogy változtatni és változni tudjunk. Ennek a módszerét tanítja különböző technikákkal.

Indirekt/Femina