2021.10.17
Hedvig
Kezdőlap Címlap Hoppá: Vajna Timi 2,1 milliárdért vásárolt magának luxusvillát

Hoppá: Vajna Timi 2,1 milliárdért vásárolt magának luxusvillát

A minden jel szerint a lassan egy éve életvitelszerűen Amerikában tartózkodó Vajna Tímea 2,1 milliárd forintért vásárolt magának egy luxusvillát Beverly Hillsben. A hegyekben található, 650 négyzetméteres házban hat hálószoba és hét fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig több luxusautó is könnyűszerrel felsorakozhat.

Vajna Tímea házvásárlásáról a dirt.com oldal számolt be, ezt pedig a Story magazin szúrta ki. A Dirt hosszan taglalja írásában Andy Vajna munkásságát, illetve kitérnek arra is, hogy özvegye, azaz Tímea több mint 120 millió dollárt örökölt az egykori filmmogultól. Továbbá megemlítik azt is, hogy nemrégiben közel 5 millió dollárért adta el a Sunset Tripnél található birtokát, ezt a házat pedig most 8,9 millió dollárért vásárolta.

Vajna Tímea házvásárlási terveiről egyébként a Blikk oldalán is már többször beszámoltak. Legutóbb januárban írtuk meg, hogy Tímea drágább lakást keres annál, mint amiben Andyvel lakott. Ennek kapcsán Tímea akkor reagált is:

„Én nem értem, mik ezek a cikkek, hogy drágább házat keresek, mint amiben Andyvel laktam. Andyvel csak bérelt házban vagy lakásban éltünk Magyarországon. Ne hasonlítsuk már össze az árakat Magyarország és Los Angeles között. Amikor még nem ismertem Andyt, akkor volt neki egy hatalmas háza ott lakó bejárónőkkel Los Angelesben, Nicole Kidman és több színész szomszédságában, ami nagyon sokat ért. Valamint a fiának bérelt, vagy vett (nem tudom) Malibuban. De azokat már nagyon régen eladta.”

Nos, Tímea minden bizonnyal most valóban borsosabb áron vásárolt házat, de abban is igaza lehet, hogy a magyar árak köszönőviszonyban sincsenek az amerikaiakkal.

Tímea egyébként nem csak az USA-ban fektetett ingatlanba, ugyanis korábban a Blikk is megírta, hogy az özvegy 850 millió forintért vásárolt egy lélegzetelállító ingatlant Buda egyik legelőkelőbb részén.

A most vásárolt ingatlanról a Dirt oldalán számos fotó is található: a képek tanúsága szerint valóban elképesztő luxuskörnyezetben élheti tovább az életét Vajna Tímea, akiről nemrégiben felröppentek a pletykák, hogy fél a gyerekvállalástól, ám ő ezt nem sokkal később megcáfolta a közösségi oldalán. Álmai otthonában, ebben a csodálatos Beverly Hills-i villában pedig már bátran tervezheti a családalapítást is, attól ugyanis nem kell félnie, hogy nem férnek el benne.

Indirekt/Blikk