2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Hoppá: Sharon Stone hazudott a legendás villantásáról

Hoppá: Sharon Stone hazudott a legendás villantásáról

Mindenkinek hazudott legendás villantásáról Sharon Stone. Az Golden Globe-díjas színésznő az egyik legnagyobb sztárnak számított a 90-es években. Igazi szexszimbólummá azonban kétség kívül az Elemi ösztön című filmben bemutatott erotikus jelenettel vált, amelyben bugyi nélkül tárja szét a lábát.

Bár világszerte milliók rajonganak a thrillerért, Stone a közelmúltban kiadott önéletrajzi könyvében elárulta, alaposan átverték a mozi forgatása közben. Neki ugyanis fogalma sem volt arról, hogy a nézők belátnak majd a szoknyája alá.

A vallomást óriási felháborodás követte, ám most a film rendezője, Paul Verhoeven kijelentette, egy szó sem igaz a színésznő állításaiból!

A legendás jelenet az Elemi ösztönből

– Pontosan tudta, hogy mit csinálunk. Elmondtam neki, hogy a karaktere egy olyan lányról lett mintázva, akit még diákéveimben ismertem. Ő bulikban mindig széttárta a lábait, miközben nem volt rajta bugyi. Amikor egy barátom szólt neki, hogy látni a vagináját azt felelte: „Tudom, ezért csinálom.”. Sharonnal közösen döntöttünk arról, hogy ezt a filmben is megcsináljuk – mondta a direktor a New York Postnak.

Indirekt/Blikk