KezdőlapCímlapHoppá: nyilvánosságra hozták Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvét, megdöbbentő részletek derültek ki

Hoppá: nyilvánosságra hozták Michael Jackson boncolási jegyzőkönyvét, megdöbbentő részletek derültek ki

Michael Jackson boncolási jelentése inkább titkaiba ad betekintést, mint abba, hogy pontosan miben halt meg a pop királya tizenkét évvel ezelőtt.

Michael Jackson megállíthatatlan popsztár volt, akiért joggal mondható, hogy milliók ismerték és szerették a világon. 2009-ben azonban váratlanul elhunyt, boncolási jegyzőkönyvének részleteit pedig csak most hozták nyilvánosságra. Ebből derült ki, hogy a pop királyának több tetoválása is volt, amelyet igyekezett titokban tartani. Ilyen volt például a szája és a szemöldöke is, de a kopasz foltjait is tetoválással tüntette el a fején – írta a Daily Star.

A jelentés részletesen leírja azt is, hogy voltak hegei a füle mögött és az orrlyukai mellett is, amelyek a plasztikai műtéteire engednek következtetni. Valamint arra is fény derült, hogy a mentők megrepesztették a bordáját, amikor próbálták újraéleszteni az énekest. Dr. Zeev Kain, a Kaliforniai Egyetem orvosa szerint azonban Michael Jackson általános egészségi állapota rendben volt és az értékei normális határértékeken belül voltak.

Indirekt/Blikk