2022.01.23
Rajmund, Zelma
Kezdőlap Címlap Hoppá: Molnár Anikó 23 kilót fogyott

Hoppá: Molnár Anikó 23 kilót fogyott

A jelenleg sminktetoválóként dolgozó Molnár Anikó két év alatt 23 kilótól szabadult meg, miután a testi-lelki gyógyulás útjára lépett.

Molnár Anikót 2003 januárjában a Való Világ második évadának szőke, rövid hajú, 27 éves bombázójaként ismerte meg az ország. Később a Nagy Ő című műsorban hódította meg még több férfi szívét. Most 45 évesen még vár az igazira, egy megértő társra, és a gyermekvállalástól sem zárkózik el, a sorsra bízza magát.

– Vágyom egy megértő társara, akivel megosztom az életemet! Bár tudom, hogy 45 évesen már kezdek kifutni a gyerekvállalásból, de a kineziológusom is azt mondja: ezt az égiek döntsék el, ne az orvosok.

Molnár Anikónak az elmúlt években nemcsak a lelkével volt sok dolga, hanem a testével is: küzdött a jojóeffektussal, plus size modellként is dolgozott, mára viszont egészségügyi és lelki problémáit feltárva sikerült tartósan lefogynia. Két év alatt 23 kilót adott le egy speciális diétával, amit szigorúan betart. Az eredmény friss fotóin is látszik, azokon szexi és karcsú.

Indirekt/Femina