2021.01.23
Rajmund, Zelma
Kezdőlap Címlap Hoppá: máris békülne Weisz Fanni és a férje

Hoppá: máris békülne Weisz Fanni és a férje

Nagyon úgy tűnik, Weisz Fanni minden mozdulatát lesi, lájkolja férje, Hajmásy Péter – sőt, a férfi még ugyanoda is utazott felejteni, ahol Fanni nyaral. Nagyon úgy fest, békülés lehet a levegőben…

Alig egy hete, hogy kiderült: hét év után zátonyra futott Weisz Fanni és Hajmásy Péter házassága, azonban máris úgy fest, mintha a fiatalok békülni akarnának, legalábbis ami a férjet illeti… A Bors ugyanis kiszúrta, hogy az ilyenkor várható távolságtartás helyett Peti továbbra is Fanni minden képét, videóját nézi, lájkolja; mi több, Fanni közelébe utazott „felejteni” is.

A siket szépségkirálynő ugyanis napok óta a Balatonról posztol, bejelentkezett már Siófokról, Tihanyból, járt Somogyvámoson a Krisna-völgyben, és most épp Balatonfüreden időzik barátnőjével, és pár napja Peti is Füredtől nem messze, Balatonudvariban volt a barátaival.

A jelek tehát egyértelműen azt mutatják, ha Fanni annyira nem is, férje mindenképp közeledne a gyönyörű modellhez, amit a Borsnak a pár közeli barátja Aurelio Caversaccio ki is kotyogott, amikor pár napja arról mesélt, mennyire sokkolta őt a szakítás híre, és mennyire drukkol cimborájának, hogy Fanni meggondolja magát.

A különválásról a modell döntött, aki igyekszik is tartani magát elképzeléséhez, ugyanakkor több jel is arra utal, hogy férje mentené a kapcsolatukat.

Indirekt/Bors