2023.12.08
Mária
Kezdőlap Címlap Hoppá: lekerült Galambos Lajcsi ujjáról a jegygyűrű, soha nem is teszi vissza

Hoppá: lekerült Galambos Lajcsi ujjáról a jegygyűrű, soha nem is teszi vissza

Lekerült a karikagyűrű Galambos Lajcsi ujjáról. A népszerű trombitaművésznek azért kellett megválnia házassága szimbólumától, mert felesége nemrégiben mindkettőjükét beolvasztatta. A zenész nem tagadja, hogy házasságát megviselte a bírósági kálváriája.

Több arra utaló nyilatkozatot is tett az utóbbi időben Lajcsi, hogy feleségével, Boglárkával megromlott a házassága. A népszerű mulatós zenész elmondása szerint az évek óta tartó közműlopási ügye a magánéletére is árnyékot vetett, bár a viták ellenére is igyekeznek kitartani egymás mellett.

– A lelkem talán sohasem lesz szabad. Bármi történjék is, mi már örökre összetartozunk Bogival – mondja a Borsnak sejtelmesen Lajcsi, aki már egy ideje a jegygyűrűjét sem hordja. Ennek okára furcsa magyarázatot adott.

– Amikor a trombitába akasztom az ujjamat, azon van egy gyűrű, és úgy voltam vele, hogy két ékszer az ujjamon már sok lenne… – próbált kitérni lapunk kérdése elől, majd elkomolyodott:

– A kérdésre válaszolva, beolvasztatta a feleségem a gyűrűket, s egy közös kis emlék lett belőle.

Amúgy pedig soha semmilyen ékszert nem hordtam, legfeljebb órát, de az más tészta. Én nem aranyban mérem a boldogságot, nem így fejezem ki és mutatom meg azt, hogy mi az, amim van vagy ami éppen nincs. Persze a házassági gyűrű az más, jó pár évig, évtizedig hordtam is, de már nem tudom… – mondja a háromgyerekes édesapa, aki az utóbbi időben nem szívesen nyilatkozik a magánéletéről, noha lapunknak korábban már tett arra utalást, hogy hullámvölgybe került a házassága.

– Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy rá­ment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem – fogalmazott akkoriban a zenész.

Indirekt/Bors