KezdőlapCímlapHoppá! Életet mentett a TV2 sztárja

Hoppá! Életet mentett a TV2 sztárja

Kökény Dani elképesztő sikerre tett szert a legújabb dala és az életmenő cselekedete miatt.

A Sztárban Sztár leszek! harmadik évadának győztese, Kökény Dani legutóbb egy nem mindennapi történetet osztott meg, miszerint éppen egy forgatásról tartottak haza a menedzserével, amikor az úttest közepén egy fekvő férfire lettek figyelmesek. Mint kiderült, az illető öngyilkosságot próbált elkövetni, de Daniék elállták az utat az autójukkal, hogy ne gázolhassák el őt.

A mentők szerencsére gyorsan kiérkeztek, addig pedig a fiatal előadó próbálta a férfiben tartani a lelket, így nem történt nagyobb baj. Az életmentő cselekedete és A Dal 2024-es évada nem várt népszerűséget hozott az énekesnek, melyről a Borsnak számolt be.

„Megdöbbentem, hogy mennyi üzenetet kaptam a különböző felületeimen és nagyon jólesik, ahogy hozzám állnak az emberek. Ami nagyon jó érzés, hogy nem csak a közösségi térben, de az utcán is sokan megállítanak. Gyakorlatilag nem tudok bemenni egy boltba vagy étterembe anélkül, hogy valaki ne gratuláljon vagy kérjen egy közös képet. Jólesik ez és ez úton is köszönöm mindenkinek a támogatást. Voltak már nagy nézettségű dalaim, de azt érzem a legnagyobb érzelmet az „Ugyanaz a ház” című dal váltja ki az emberekből, mert sokan tudnak vele azonosulni” – árulta el Dani.