2021.06.15
Jolán, Vid
Kezdőlap Címlap Ariana Grande férjhez ment

Ariana Grande férjhez ment

Az amerikai énekesnő kevesebb mint 20 vendég körében kötötte össze életét párjával. Ariana Grande flancolt az esküvővel, otthon mondta ki a boldogító igent.

Titokban megházasodott Ariana Grande. A szertartás szerény volt, a környezet közel sem: a 27 éves sztár 6,75 millió dollár, azaz mintegy 2 milliárd forint értékű, Kalifornia államban fekvő otthonában kelt egybe a nála két évvel fiatalabb Dalton Gomezzel – írta a Bors.

A fiatalok egyévnyi párkapcsolatot követően titokban jegyezték el egymást még decemberben, és az esküvő sem volt hét országra szóló: „Intim szertartást akartak: alig voltunk húszan, mégis tele volt a szoba szeretettel” – mondta el a People magazinnak a Grammy-díjas énekesnő sajtósa.

Az eseménynek helyet adó Tudor stílusú villát Ariana még tavaly augusztusban vásárolta, méghozzá Ellen DeGenerestől. Azt, hogy azért esett-e a választás éppen a sztár saját ingatlanára, mert valóban ennyire meghitt ceremónia volt a vágyuk, vagy esetleg csak azért, mert hirtelen felindulásból történt meg az eset, nem tudni. Mindenesetre egy másik, a párhoz köthető forrás az E!-nek úgy nyilatkozott, hogy a fiatalok már csak azért is szerettek volna “túllenni” a dolgon, mivel mindkettőjük naptárja rohamos ütemben kezd betelni.