Megváltozott a hozzáállása Uszkó Lászlónak, amióta szakmai szemmel látja a gasztronómiát.
Uszkó László egy ideje nemcsak parodistának, hanem szakácsnak is nevezheti magát, egy kétéves képzés során ugyanis megszerezte az ehhez szükséges képesítést – írja a Blikk.
“A Konyhafőnök VIP-ben ütöttem be a fejemet” – nyilatkozta humorosan az 54 éves zenész, aki 17-18 éves kora óta főz. “A párom a munkája miatt sokat megy, én többet vagyok otthon, így kialakult, hogy a konyha az én területem” – magyarázta az Irigy Hónaljmirigy tagja, aki az RTL főzőműsora után döntött úgy, hogy el szeretné végezni a szakácsképzést.
Mint mondja, a felkészítés során nagyon megtetszett neki a fine dining, és összebarátkozott a felkészítő tanárral, Kelemen Helmuttal, aki a váci szakképző központ gödöllői iskolájában tanít. “Amikor kiestem a műsorból, oda iratkoztam be, és egy kétéves levelező felnőttképzésben szakács lettem” – mesélte a bulvárlapnak a parodista, aki immár szakmai szemmel látja a gasztronómiát.