2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Havas Henrik nagyképűen beszólt Friderikusznak

Havas Henrik nagyképűen beszólt Friderikusznak

Szerinte többek között Friderikuszból a tehetség hiányzik, ami benne viszont megvan.

Havas Henrik köztudottan nem szívleli Friderikusz Sándort, melynek gyökereit évtizedekkel ezelőtt kell keresni: az előbbi azt nyilatkozta, Fridi hazudott az egyik műsorukról. Havas most a legutóbbi podcastje miatt ekézi egy posztban kollégáját és annak híres vendégét, Náray Tamást is.  

Havas azt írja, Friderikusz mindent tud a televíziózás azon részéről, ami őt sose érdekelte, a díszlet és a körítés, továbbá úgy tud kérdéseket feltenni, hogy nem tudja, miről is van szó.  „Ő szinte mindent tud a televíziózásról, amihez én hülye vagyok, csak az a kis apróság hiányzik belőle, ami viszont bennem megvan, a tehetség.”

„Rajta kívül egyetlen embert, Forró Tamást ismertem, aki úgy tud feltenni kérdéseket, hogy azt se tudja, miről van szó, és ami számomra igazán lenyűgöző – legalábbis ezt mondják – saját maga vágja meg az anyagait.” Havas Henrik felkészültnek, de tehetségtelennek nevezi Friderikusz mellett Náray Tamást is.

Ahhoz, amit divattervezőként letett az asztalra, nem akart hozzászólni, mert nem ért hozzá, míg a festészetére azt írta, azok olyan képek, amiket megvesznek, és Náray sok mindenhez lehet tehetséges, de íz írás nem tartozik ezek közé, hiába jelent meg több könyve is.