2023.09.28
Vencel
Kezdőlap Címlap Dárdai Blanka L.L. Juniorról: „Igaz, hogy viharos a kapcsolatunk, az ő szerelme...

Dárdai Blanka L.L. Juniorról: „Igaz, hogy viharos a kapcsolatunk, az ő szerelme ilyen”

A 24 éves énekesnő most Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékot.

L.L. Junior és Dárdai Blanka tavaly november óta alkottak a nyilvánosság előtt is egy párt, ám az utóbbi időben egyre többet veszekedtek. Februárban még együtt mentek Dominikára, ám a nyaralás sem telt problémamentesen. Május közepén még azzal voltak tele a hírek, hogy szakított a sztárpár és a fiatal énekesnő még az országot is elhagyta, hogy összeszedje magát lelkileg. Egy-két héttel később viszont ismét közös fotókat posztoltak és nagy szerelmet közvetítettek rajongóik felé. 

A 24 éves énekesnő most Instagram-oldalán indított kérdezz-felelek játékot, ahol az egyik követőjének a kérdésére, miszerint zavarja, hogy sokat beszélnek a magánéletéről, hosszú választ adott

„Az évek alatt megszoktam a rossz kommenteket, de ezek főleg a külsömre, meg a tartalmaimra jöttek. De mostanában a jellememre kapom a legtöbbet ismeretlen emberektől, ezért sokszor nincs kedvem se „mentegetőzni”, „magyarázkodni”, mert akik ismernek, tudják, milyen vagyok – kezdte Blanka, majd kitért a párkapcsolatára is.

– Ebben az egy évben 10 évet öregedtem/értem… voltak benne meredekebb részek is. Teljesen igaz, hogy viharos a kapcsolatunk. Az ő szerelme ilyen. Rengeteg külön töltött idő volt ebben az egy évben, és sok sok átlagos, meleg, otthonos hétköznap 6 órás keléssel, uzsi csomagolással, bújós, édes percekkel. Azért nem beszélek se az általa nevezett „mosoly szünetekről”, se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket tisztelni kell. Rengeteget tanultam/tanulok ettől az embertől, ebből a kapcsolatból.”