2021.11.30
András, Andor
Kezdőlap Belföld Harsányi Leventét megérintett a halál szele

Harsányi Leventét megérintett a halál szele

A népszerű műsorvezetőt megcsapta a halál szele, aminek hatására alaposan átértékelte az életét. Bár csak nyolc órát töltött kórházban Harsányi Levente, amíg a leleteit várta, egy halottat fémkoporsóban toltak ki éppen valahonnan, ami nagyon felzaklatta.

– Az ember ilyenkor átgondolja, mi a fontos, mennyire számít, mit visel, milyen kocsival jár. Egyedül élek, és amikor lefeküdtem aludni, bizony kétszer-háromszor is elképzeltem, hogy itt a vég. Sőt többször azt álmodtam, meghalhatok a koronavírus miatt. Szóval megcsapott a halál szele – mondta Harsányi. Szerinte a betegség mentálisan roppanthatja össze az embereket, és félt, hogy mi lesz a gyermekeivel, ha ő már nem fog létezni. Harsányi Levente beszélt arról is, hogy átértékelte az életét, és bár nagyon sokan keresték telefonon, amikor beteg volt, mindössze ketten látogatták meg.

– A betegség alapvetően a tartalmas, mély kapcsolatok, a törődés hiányát mutatta meg nekem, és felhívta a figyelmem az elmúlásra – fogalmazott, és hozzáfűzte, örülne, ha valaki csatlakozna az életéhez, de nem tudja, hogy melyik vonattal, vagy hány órakor érkezik majd meg az illető – írta a Bors.