KezdőlapCímlapHarsányi Levente: „Akár jöhet a gyerek is…”

Harsányi Levente: „Akár jöhet a gyerek is…”

Ugyanakkor a műsorvezető és fiatal kedvese még nem házasodnak össze.

Harsányi Levente és 20 évvel fiatalabb menyasszonya, Lara, bár boldogan tervezik a közös jövőt, az esküvőt mégis elhalasztották. A népszerű rádiós a Blikknek mesélt a döntés okairól és arról, hogyan alakul jelenleg a kapcsolatuk.

„Egy párterapeuta barátommal párkapcsolati könyvet írunk – a címe: Párkapcsolatok Bibliája –, amelyet előadásokkal is szemléltetünk. Szeptembertől járjuk majd az országot. Valós, megélt problémákra keresünk megoldást, illetve egy hónapos feleség- és férjképzést indítunk, aminek a végén hivatalos papírt kapnak a résztvevők” – osztotta meg Harsányi Levente a terveit.

A műsorvezető szerint a kapcsolatukat erősíti, hogy Lara is jól kijön az ő gyerekeivel, és ő is a párja lányával.

Inkább vagyunk mozaikcsaládban boldogok, mint nem mozaikban boldogtalanok. Bevállaltuk, szóval csináljuk! Szerencsére nagyon jóban vannak a gyerekeink, meg mi is velük.”

Az esküvővel kapcsolatban Harsányi Levente elárulta, hogy bár szeretnék hivatalosan is megerősíteni kapcsolatukat, nem sietnek. „Bármikor összeházasodhatunk a jövőben, de idén nincs tervben.

Hova rohanjunk? Még semmi nincs előre megszervezve az esküvővel kapcsolatban, nem téma jelen helyzetben, ugyanis nem szeretnénk megfelelni a társadalmi elvárásoknak” – magyarázta a műsorvezető.

A gyermekvállalással kapcsolatban Harsányi Levente továbbra is nyitott: „Nem tettünk le semmiről, így a közös gyerekről sem. Másfél éve alkotunk egy párt, és vannak olyan pontok az életben, amelyeken szépen sorba megyünk végig, de nem sietünk el semmit. Ha majd megtörtént az összeköltözés, stabil háttérrel rendelkezünk, és minden klappol, akár jöhet a gyerek is.”