2021.10.21
Orsolya
Kezdőlap Címlap Harry herceg attól tart, hogy Lady Diana sorsára jutnak

Harry herceg attól tart, hogy Lady Diana sorsára jutnak

Több mint egy évvel angliai távozásuk után adott hosszabb interjút Harry herceg, aki attól fél, hogy a történelem megismétli önmagát, és édesanyja, Diana hercegnő sorsára jutnak a feleségével.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a feleségem, Meghan itt ül mellettem, el sem tudom képzelni, hogyan csinálta ezt végig édesanyám egyedül − mondta Harry herceg Oprah Winfrey-nek adott interjújában. Hozzátette: hihetetlenül nehéz volt elhagyni a királyi udvart, de legalább egymás mellett vannak.

A brit Daily Mail arról ír, hogy az eredetileg kilencvenperces interjúból néhány részlet kiderült a most kijött előzetesnek köszönhetően. Köztük az is, hogy Harry herceg nagyon fél attól, a történelem megismétli önmagát, és édesanyja, Lady Diana sorsára jutnak, aki autóbalesetben halt meg. Sussex hercege és hercegnéje most először adott interjút, miután több mint egy éve elhagyták a Buckingham-palotát. A napokban pedig már hivatalosan is elhatárolódtak az uralkodói családtól.

A műsorban megkérdezték a hercegnét, hogyan változott meg az élete, miután belépett a királyi családba, és arról is, hogy milyen, amikor minden mozdulatát árgus szemek figyelik és kommentálják. A várandós Meghan Markle az interjúban azt mondta, hogy a királyi élet „szinte túlélhetetlen”, ami Oprah szerint úgy hangzik, mint egy töréspont. Az amerikai műsorvezető kiemelte, hogy Meghan „sokkoló dolgokat árult el”. Az interjút a CBS-en vetítik vasárnap este.

Indirekt/Index