2024.03.01
Albin
Kezdőlap Címlap Gyászol Sydney van den Bosch

Gyászol Sydney van den Bosch

Az idei ősz volt a legkeményebb a számára: elvált férjétől és elhunyt az édesapja.

Sydney van den Bosch az édesapját gyászolja, akitől megható sorokkal búcsúzott – írja a Blikk

“Elmúlt az ősz és vele együtt a valaha megélt legnehezebb ősz is. Azt mondják, majd az idő segít… Azt is mondják, hogy az ősz az elmúlásról szól, de egy percig nem számítottunk arra, hogy nekünk is búcsúzni kell… Hogy a legerősebb hármas szövetségünk darabjaira hullhat… Nem szeretnék búcsúzni és nem is fogok… a Papa az én szívemben csupán elutazott, talán nem is olyan messzire… Mi pedig vigyázni fogunk rá a Mamával messziről is” – írta Sydney van den Bosch.

A Szerencsekerék háziasszonya roppant nehéz időszakon megy át: miután mindkét mellét eltávolíttatta 2021 decemberében, idén a férjével – 7 évnyi együttlét és 5 év házasság után – külön váltak az útjaik.

“Most már mondhatom, hogy jól vagyok. Azt gondolom, hogy ha valaki meghoz egy döntést, akkor abból nincs visszaút – mondta korábban a hot! magazinnak Sydney, aki nem most kezdte érezni, hogy valami nem működik köztük a férjével.

Sokat gondolkodott, amire eljutott oda, hogy meghozza a legnehezebb döntést, miszerint elválik. „Csak azt éreztem, hogy valami nem jó, és azon járt az eszem, hogyan lehetne megjavítani. De aztán rájöttem, hogy ezen már nem lehet javítani. Minden probléma esetén a megoldáson dolgozom, és ezen hiába dolgoztam.”