KezdőlapBelföldGulyás Gergely: Újra kellett tanulnom járni

Gulyás Gergely: Újra kellett tanulnom járni

Ezen a héten viszont a rehabilitáció mellett már a korábbi rend szerint ment dolgozni, húsvét után pedig a kabinet- és kormányüléseken is részt vesz majd.

„Február végén a gerincklinikán egy gerincműtéten estem át, amely az előző tíz nap rendkívüli fájdalmától eltekintve előzmény nélküli volt és azonnali beavatkozást igényelt. A műtét sikeres volt, de utána újra kellett tanulnom járni” – mondta Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Mandinernek arról, pontosan miért volt kórházban az elmúlt majdnem másfél hónapban.

Gulyás elmondta, hogy a Gerincklinikán feküdt, ugyanolyan szobában, mint a többi beteg. Egyelőre csak bottal tud járni.

„Ha a két hónappal ezelőtti állapotomhoz viszonyítok, akkor rosszul, ha a műtét utáni helyzethez és időbeli várakozásokhoz, akkor remekül. Minden fájdalmam megszűnt, bottal magabiztosan, anélkül még bizonytalanul, de tudok járni. Minden jel és orvosi előrejelzés szerint semmilyen maradandó hatása nem lesz a beavatkozásnak” – fogalmazott a miniszter.

Elmondta, hogy az első hét után már jöttek hozzá a kollégái a kórházba, ezért a legfontosabb minisztériumi ügyekben döntésképes volt, de az ideje nagy részét a felépülésre fordította. Ezen a héten viszont a rehabilitáció mellett már a korábbi rend szerint ment dolgozni, húsvét után pedig a kabinet- és kormányüléseken is részt vesz majd.