KezdőlapCímlapMár nem titok: George Clooney és Russell Crowe ki nem állhatja egymást

Már nem titok: George Clooney és Russell Crowe ki nem állhatja egymást

Egy mostani interjúból kiderült, hogy George Clooney és Russell Crowe évek óta nem csípi egymást, és nagyon úgy tűnik, ez a jövőben sem fog változni.

George Clooney a GQ magazinnak adott interjújából derült ki, hogy azért gyűlöli ausztrál kollégáját, mert az azt állította, hogy az Egy veszedelmes elme vallomásai című mozit Steve Soderbergh rendezte, de nem, igazából az volt Clooney első rendezése. Ám sokak szerint nem ez a fő ok: 2005-ben Russell Crowe az előbb említett GQ-nak adott interjút, s a Gladiátor sztárja elmondta, nem akarja, hogy az ő arcával reklámozzanak bármilyen terméket.

– A hírnevemet nem használom fel arra, hogy pluszpénzt keressek. Nem vállalok el öltönyreklámokat Spanyolországban, mint George Clooney, vagy nem adom az arcom cigarettákhoz Japánban, mint Harrison Ford. Persze egy szinten azt vágják az emberek a fejedhez, hogy „nos, ez a te bajod, mert lényegében nulla munkával hullana az öledbe a pénz”. Számomra ez szentségtörés, ez teljesen ellentmond annak a kib…ott szerződésnek, amit anno a közönségeddel kötöttél. Itt van például Robert De Niro reklámja az American Express-szel. Jézus isten, nem ez az első alkalom, hogy csalódtam benne – fogalmazta meg akkor kemény kritikáját Crowe a három kollégájáról.

Clooney akkor erre úgy reagált közleményében, hogy valószínűleg igaza van kollégájának, és azt tervezi, hogy Harrison Forddal és Robert De Niróval karöltve alapít egy zenekart, ami valószínűleg megbukna amiatt, mert a már megszerzett hírnevüket kihasználva szeretnének még több pénzt keresni. Ez Russell Crowe számára azért volt nagy tüske, mert akkoriban neki is volt egy rockbandája, a 30 Odd Foot of Grunts. 2013-ban Clooney az Esquire magazinban vallotta be, hogy a közleménye után Crowe kígyót-békát mondott rá, próbálta is lenyugtatni az ausztrál filmcsillagot, nem sok sikerrel.

Indirekt/Femina