2021.09.22
Móric
Kezdőlap Címlap Gelencsér Timi a szerelem szigetére utazott, de nem egyedül

Gelencsér Timi a szerelem szigetére utazott, de nem egyedül

A szerelem szigetén töltött jó pár napot Gelencsér Tímea, de nem nyaralni, hanem dolgozni érkezett Ciprusra egy stábbal.

A TV2-s Exatlon Hungary műsorvezetője és a HÍR TV híradósa, György-Horváth Zsuzsa egy edzőruha márkának fotóztak, nagyon élvezték a közös munkát. Régóta ismerik egymást, ez megkönnyítette a hosszúra nyúlt, és fárasztó munkát is.

„Timit már gyerekkora óta ismerem, előbb az édesanyjával találkoztam, akivel sokat beszélgettünk a gyermeknevelésről, hiszen ő is a sport szeretetére nevelte a gyerekeit, akárcsak én – mondta György-Horváth Zsuzsa. – Örültem is a közös fotózásnak. Tudtam, hogy összhangban leszünk, mert mindketten maximalisták vagyunk, ha munkáról van szó. Az pedig, hogy Ciprusra utazhattunk, kifejezetten élmény volt számomra. Az edzés az életem része, keményen sportolok, heti négy-öt napot, fegyelmezett napirendem van. A mozgás nálam nemcsak stresszlevezetés, hanem az egészségem megőrzése az cél.”

Gelencsér Timi szintén sokat sportol, a dominikai forgatások alatt is minden reggelét futással kezdte. „Annak idején Fit-kid-es sportolóként kezdtem, most pedig a tánc, a futás és a funkcionális edzés lett az életem. Nagyon fontos a rendszeres mozgás számomra, és nem mindegy, hogy mit viselek sportolás közben. Sokan azt gondolják, hogyha külföldön fotózunk, akkor mi a munka mellett sokat pihenünk. Ez nem így van, szinte egész nap dolgoztunk, és megérte, mert gyönyörű képek születtek a tengerparton, a sziklákon. Ciprus nagyon tetszik, remélem, nemsokára újra visszatértek, akkor már egy kis pihenéssel egybekötve.”

Indirekt/NLC