KezdőlapCímlapGáspár Zsolti drámai vallomása: "nagy baj van"

Gáspár Zsolti drámai vallomása: „nagy baj van”

Olyannyira elhatalmasodott rajta a betegsége, hogy háromszor is műteni kellett.

A TV2 egyik legvidámabb arcának tűnik, mindig mosolyog és mindenkihez van egy-két kedves szava – ez Gáspár Zsolti. Azt azonban kevesen tudják, milyen kegyetlen dolgok történtek vele az elmúlt időszakban: nagyon beteg lett. Olyannyira elhatalmasodott rajta a betegsége, hogy háromszor is műteni kellett a végbelét.

Olyan fájdalmai voltak, hogy sokszor aludni sem tudott. A sok fájdalom és kín miatt megtört a jég is közte és Győzike között, újra beszélnek egymással: — Elkezdett fájni, nem foglalkoztam vele, majd később, majd később… Aztán már nem tudtam aludni, fájdalmaim voltak, verejtékeztem.

Majd beszélt egy másik sérüléséről is, amit sportolás közben szerzett. Így a vállát is műteni kellett.

— Nem foglalkoztam vele, hogy fáj a vállam. Este már nem tudtam vele aludni, reggel felöltözni. Elmentem a háziorvoshoz, majd MR-re küldtek. Gondoltam, ha már ide küldenek, akkor nagy baj van. Kijöttem és mondták, hogy az izom leszakadt és megy lefelé, azonnal műtétre van szükség.

A betegsége nagyon megviselte Zsoltot, csak a családja tartotta benne a lelket. Kegyetlen volt, amit átélt, de a betegsége miatt újra beszélnek Gáspár Győzővel is. Erről így mesélt a Tényeknek:

— Győzőhöz eljutott a betegségem, ő is írt nekem, Bea asszony is mielőbbi jobbulást kívánt, Evelin is, Virág is, köszönöm is nekik. Hála Istennek a kapcsolat alakul, még nem olyan jó, de alakul. Még fejlődésben vagyunk, most csiszolódnak a dolgok.

Indirekt/BlikkRúzs