KezdőlapCímlapGáspár Zsolti 1 millió forintos blöffje után továbbra sem áll szóba Győzikével

Gáspár Zsolti 1 millió forintos blöffje után továbbra sem áll szóba Győzikével

Győzike üzent Zsoltinak: majd a sírom mellett állva rájön, mit jelent testvérnek lenni, de akkor már késő lesz.”

Gáspár Győző szerint csak a pénz vezette öccsét, amikor arra kérte őt, béküljenek ki és adjanak egy közös nagyinterjút az egyik magazinnak. Győzike örömmel mondott igent és lelki szemei előtt már látta, ahogyan a két család együtt tölti a karácsonyt és az újévet. A békülésből nem lett semmi. A kézfogás és az ölelkezés csak a kamerának és a pénzről szólt…

– Valóban volt egy teátrális békülés tavaly karácsony előtt, ami ha jól számolom, legalább hatvan percig tartott, vagyis addig, amíg ott volta fotós és az újságíró. Azóta nem láttam őt, pedig nagyon boldog voltam, hogy végre együtt töltjük az ünnepeket„ – kezdte a Borsnak Győzike. – ”Azonnal szóltam Evelinnek, hogy kezdje el szervezni a szentestét, mert a testvérem és a családja is velünk lesz, de Zsolti még csak vissza sem hívta őt. Se egy telefon, se egy üzenet nem jött tőle, ahogyan az év utolsó napján sem” – tárta szét a karját Győzike, aki feleségével hamarosan egy valóságshowban is szerepelni fog a Life Tévén, de Zsolti abban a műsorban sem csatlakozik hozzájuk.

„Hogy őszinte legyek, nem tudok másra gondolni, mint arra, hogy zavarom őt abban, hogy felépítse a karrierjét. Nem tudja elviselni, hogy 25 éve itt vagyok és itt is maradok. Olyan, mintha ő akarna lenni az egyetlen ismert Gáspár, miközben kénytelen tudomásul venni, hogy nem csak én, de Bea asszony és Evelin is messzebbre jutott a siker útján, mint ő. Isten látja lelkem, én soha nem versenyeznék vele, hiszen a testvérem, de nem vagyunk egyformák. Ő tudja, mit miért tesz, és miért fordítja el a fejét, ha véletlenül összefutunk a ház kőrül vagy a városban. Majd a sírom mellett állva rájön, mit is jelent testvérnek lenni, de akkor már késő lesz…” – le­gyintett szomorúan Győzike, aki már nem lát esélyt arra, hogy valaha visszataláljanak egymáshoz.