2021.05.17
Paszkál
Kezdőlap Címlap Szidják Gáspár Lacit, mert a lila Lambojával gizdáskodott - videó

Szidják Gáspár Lacit, mert a lila Lambojával gizdáskodott – videó

Az énekes egy Majkával közös videóklip kedvéért vette elő a legendás meseautóját, és ha már úgy alakult, csapatott vele egy jót.

Pár nap alatt közel háromszázezer megtekintést ért el Gáspár Laci, Lotfi Begi és Majka közös dala, a Hurrikán. A Mega­sztár egykori felfedezettje majdʼ egy évig dolgozott új szerzeményén, amely minden eddigi dalánál megosztóbbra sikerült.

– A koronavírus-járvány nagyon lelassította a munkafolyamatokat, ezért körülbelül egy évbe telt, mire összeraktuk a dalt és a vi­deó­klipet. Lotfi Begi volt az ötletgazda, ő készítette a zenei alapot és a hangszerelést Szakos Krisztiánnal közösen, én pedig megírtam a dallamot, és basszusgitáron játszottam. A szöveget Morócz Tamás írta, Majkát pedig csak később vettük be a buliba – mesélte a Borsnak Gáspár Laci, aki szerint Begi érdeme, hogy Majkát sikerült beszervezniük.

A kommentelők sokszor nyomdafestéket nem tűrő kifejezésekkel szedték ízekre a Hurrikánt. „Olyan, mint egy használtruha-gyűjtő reklám!” – olvasható az első komment a legnagyobb videómegosztó portálon, amit sok cifra vélemény követett. „Aki nyolc után kimegy az utcára, azt ezzel a zenével kéne büntetni”. „Majka nem tudta eldönteni, hogy melyik kabátját vegye fel, ezért az összeset felvette”. „Ez nézettségi csúcsot fog dönteni! Csak én egyedül négyszer néztem meg, hogy megpróbáljam megérteni, mi szükség van egy ilyen zenére 2021-ben Magyarországon!” Videó: