KezdőlapCímlapGáspár Győző nagyon szeretne már nagypapa lenni

Gáspár Győző nagyon szeretne már nagypapa lenni

Már a leendő unoka nevét is kitalálta a showman.

Gáspár Győzőéknél az év utolsó hónapja mindig a családról szól. Sajátos hagyományaik szerint karácsonykor egyáltalán nem vesznek ajándékot egymásnak, viszont Mikuláskor mindig kapnak apróbb dolgokat a lányok. Győző elárulta, már nagyon várja, hogy az unokákat is elkényeztesse ezen a napon, sőt, már a leendő unoka nevét is kitalálta.

Az idősebb lányuk, Evelin elárulta, hogy már évek óta nem vesznek egymásnak ajándékot karácsonykor, viszont a Mikulást még mindig ünneplik.

„A romák szíve kinyílik decemberben. A mértéktelen halmozás és pazarlás helyett adakozni szoktunk ilyenkor” – nyilatkozta Gáspár Evelin a Hot! magazinnak, majd elárulta, neki mi a kedvence: „Nagyon szeretem azt a hagyományt, amikor falun kibérelnek egy Mikulást, aki járja a családoka, és megajándékozza a gyerekeket egy kis csomaggal meg egy virgáccsal”.

Az idősebb lány elmondta, hogy hiába nőtt fel, a szülei még mindig készülnek némi mikulási ajándékkal. „Hiába leszek jövőre harmincéves, még mindig kapok anyukáméktól csokikat, ráadásul a kutyáinkra is gondolnak, teljesen elkényeztetik őket.” Viszont karácsonykor nem vesznek egymásnak ajándékot.

Gáspár Győző kijelentette, hogy milyen csodálatos évük volt, hiszen senki nem lett beteg, szép helyen nyaralhattak, sőt, egy új autója is lett. A lányoknak pedig sikerült lakást vennie. Úgy érzi, már csak az hiányzik, hogy a lányok párt találjanak, aztán érkezzenek az unokák.

„Nagyon jó lenne, ha találnának két normális fiút. Nemrég voltam osztálytalálkozón, ahol kiderült, már majdnem mindenkinek van unokája, csak nekünk nem. Pedig én már nagyon várom, hogy nagypapa legyek! Leginkább fiút szeretnék, akit mindennap öltönyben vinnék iskolába, és együtt járnék vele locsolkodni húsvétkor. Már arra is van ötletem, hogy mi legyen a neve. Biztos vagyok benne, hogy a karácsony meg a Mikulás csak az unokákról fog szólni” – mesélte a lapnak izgatottan Győző.