KezdőlapCímlapGalambos Lajos visszamegy a börtönbe!

Galambos Lajos visszamegy a börtönbe!

A börtönélet megtanította őt arra, mi az igazán fontos az életben, és ezt a tapasztalatot szeretné másokkal is megosztani.

Galambos Lajos, a népszerű mulatós zenész 14 hónapot töltött börtönben, ez az időszak alapjaiban változtatta meg az életét. A szabadulását követően Hajdú Péter műsorában beszélt a bent töltött napokról és arról, milyen hatással voltak rá az ott szerzett tapasztalatok – írja a Blikk.

A zenész börtönben töltött idejét önismeret-fejlesztő könyvek olvasásával és pszichológussal folytatott beszélgetésekkel töltötte. A börtönpszichológus munkájának köszönhetően lelkileg rengeteget fejlődött, és annyira elégedett volt a foglalkozásokkal, hogy szabadulása után kérvényezte, hogy csütörtökönként visszatérhessen Baracskára, hogy folytathassa ezeket a beszélgetéseket.

„Én még olyanról nem hallottam, hogy valaki vissza szeretne menni Baracskára, de én kérvényeztem, hogy erre a foglalkozásra csütörtökönként visszamehessek” – mondta Galambos Lajcsi, aki szerint a börtönélet megtanította neki, mi az igazán fontos az életben.

A zenész részletesen beszámolt az első napok nehézségeiről is: „Én azt hittem, egy másik bolygón vagyok, megijedtem az egész környezettől, attól a fajta fegyelemtől, szabályrendszertől… Mindenben megváltoztam.” A zenész most házi őrizetben tölti napjait, de elszántan folytatja lelki fejlődését, és továbbra is kapcsolatban marad a börtönpszichológussal. Elmondása szerint a börtönélet megtanította őt arra, mi az igazán fontos az életben, és ezt a tapasztalatot szeretné másokkal is megosztani.