KezdőlapCímlapGalambos Lajcsi heti háromszor hagyhatja el a birtokát

Galambos Lajcsi heti háromszor hagyhatja el a birtokát

A börtönből szabadult trombitaművész már tervezi az új életét, és egy nagy lehetőségként fogja fel azt, ami történt vele.

A jótól is el tud szokni az ember. Ezt leginkább Galambos Lajos bizonyíthatja, aki 14 hónap után aludhatott újra a saját, puha ágyában, ám cseppet sem tudta kiélvezni a helyzetet, hiszen ugyanúgy felkelt hajnalok hajnalán, mintha még mindig a baracskai kötelező ébresztésen esne át. De a szabadulása után is szigorú szabályok vonatkoznak a nyomkövetőt viselő trombitaművészre – számolt be minderről a Blikk.

A mulatós sztár lábán nyomkövető van, engedély nélkül nem hagyhatja el az otthonát, különben a kis szerkezet működésbe lép. De egyelőre eszébe sincs bárhová is menni: örül, hogy újra a szerettei körében, a megszokott környezetben lehet.

Nem úgy jöttem haza, ahogy elmentem. Ami történt velem, azt nagy lehetőségként fogom fel, elmélyültem bizonyos dolgokban. Mindig vallásos voltam, de a hitnek most egy sokkal mélyebb értékét találtam meg. Minden héten lelki gondolatokat kaptam egy lelkésztől, aki Ignácnak hívnak. Mindig megadta nekem a Bibliából a megfelelő tanácsokat – mondta a Blikknek a trombitaművész, akit gáz-, áram- és vízlopás miatt ítélték 3 év és 6 hónap börtönre.

Galambos Lajcsi jelenleg reintegrációs őrizetben van, ami azt jelenti, hogy csak bizonyos, előre egyeztetett időpontokban mehet el otthonról.

– A lakhelyemet meghatározott alkalommal, hetente háromszor elhagyhatom. De megmondom őszintén, egyelőre nem akarom, eszembe sem jut. Örülök, hogy itt lehetek újra. Ugyanakkor azt is el kell ismernem, hogy a rácsok mögött töltött 432 nap okozta lemaradást, az életből való kimaradást be akarom hozni – sóhajtott nagyot Lajcsi.

Az élet ugyanis zajlott, a gyerekei hosszú beszámolót tartottak neki a hazatérte után. Sok mindenről lemaradtam az életükben, hiszen két hete volt Lala diplomaosztója külföldön, Bogika tervezői karrierje pedig igencsak beindult, nemrég megnyitotta az első saját bemutatótermét – fogalmazott a Blikknek Galambos Lajcsi.