2021.06.17
Laura, Alida
Kezdőlap Címlap Flour Tomi nem szégyelli megmutatni kedvesét bikiniben

Flour Tomi nem szégyelli megmutatni kedvesét bikiniben

A zenész és Mesi három felejthetetlen hetet töltött Dominikán és Miamiban.

Fluor Tomi és párja, Mesi január végén fogták magukat, és egy háromhetes álomnyaralásra indultak a tengerentúlra. Rajongóik Instagram-oldalaikon követhették végig, ahogy először Dominika homokos partjain lazítottak, majd Miaimi pezsgő forgatagába vetették bele magukat. Szerelmük egyéves évfordulóját is a paradicsomi környezetben ünnepelték, mindketten szép gondolatokat osztottak meg a jeles nap alkalmából. 

„Egy évesek is vagyunk, szerelmesek is, szóval ez ma a mi napunk. Sok mindent írhatnék, de most inkább beszélgetünk tovább egymással” – párja pedig ezt írta: „A mi szerelmünk egy hosszú és izgalmas történet, csomó váratlan fordulattal, őrült kalandokkal…ez egy hosszú poszt is lehetne, de most is éppen egy felejthetetlen kaland közepében vagyunk, úgyhogy megyek is! Sok száz ilyet még” – írta a közösségi oldlára a femina.hu szerint a Wellhello frontembere.

Rengeteg fotót is készítettek a különböző helyekről, ahol jártak, de a kamera nem csak a szép tájakat örökítette meg: az énekes Mesiről is készített bikinis fotókat.