2023.03.25
Irén, Írisz
Kezdőlap Címlap Fekete Dávid felesége, Regina beadta a válókeresetet

Fekete Dávid felesége, Regina beadta a válókeresetet

Kártyavárként omlott össze az egykori megasztáros Fekete Dávid élete és a neheze még hátra van. Mint kiderült, a felesége is válik tőle.

Vészesen közeleg az idő, amikor a csalás és sikkasztás vádjával börtönben ülő egykori megasztárosnak szembe kell néznie a feleségével, Reginával a tárgyalóteremben. A békéltető tárgyalást ugyanis akár már szeptemberben megtarthatják. Az ikrekkel magára maradt édesanya több mint három hónapja beadta a válókeresetet, ám a Blikk megtudta, hogy bár Dávid a börtönben megkapta a válási papírokat, nem reagált.

– Ellenkérelem nem érkezett az alperestől, most az első, perfelvételi tárgyalás időpontját várjuk, ahol személyesen is előadhatja, hogy egyetért-e a válással vagy sem – mondta dr. Pikali Petrától, Regina jogi képviselőjétől.

Mivel nem az énekes adta be a keresetet és jelenleg is börtönben van, elképzelhető, hogy nem bólint rá a válásra, kivéve persze, ha nem gyermekei érdekeit tartja szem előtt. Egy biztos, hamarosan felesége kisírt és fájdalommal teli szemébe kell néznie.

– A személyes megjelenés kötelező az első tárgyaláson, még akkor is, ha az alperes kényszerintézkedés alatt áll. Dávidot bilincsben, őrök kíséretében fogják kihozni a börtönből, avagy a Covid ideje alatt már alkalmazott Skype-os megoldást is választhatja a bíróság – magyarázta a részleteket Regina ügyvédje.

Mi történik, ha Dávid nem akar elválni? Netán nem tudnak megegyezni a vagyonról és az ikreket érintő kérdéseket sem jutnak dűlőre?

– Bízom benne, hogy nem, de akár el is húzódhat a per. Amennyiben a felek megegyezésével nem tudja a bíróság kimondani a válást, akkor hosszadalmas bizonyítási eljárás veszi kezdetét, amiben fel kell tárni az okokat, mi vezetett a házasság megromlásához – tette hozzá.

Indirekt/Blikk