2021.10.23
Gyöngyi
Kezdőlap Címlap Ezt látni kell: kikerült egy videó Vajna Tímea új, két és fél...

Ezt látni kell: kikerült egy videó Vajna Tímea új, két és fél milliárdos luxusvillájáról

Előkerült egy imázsvideó, Vajna Timi Beverly Hills-i luxusotthonáról, most látszik csak igazán, milyen gyönyörű az újonnan vásárolt 650 négyzetméter luxusvillája.

Múlt héten jött a hír, hogy a néhai filmügyi kormánybiztos, Andy Vajna özvegye 8,9 millió dollárért, azaz 2,5 milliárd forintért vásárolt luxusingatlant Beverly Hills egyik legfelkapottabb helyén. Az új építésű, modern stílusú Los Angeles-i házban 6 hálószoba és 7 fürdőszoba található, a teremgarázsban pedig bőven van hely a luxusjárgányoknak. A kilátás semmihez sem fogható, nappal az óceánt, éjszaka pedig a város fényeit lehet megcsodálni.

Vajna Timi ingatlanvásárlásának a tényét a Dirt.com amerikai oldal tényként közölte, részletesen le is írták a milliárdos özvegy ingatlanügyeit. A luxusingatlanról most egy imázsvideó is felkerült a YouTube-ra, amelynek segítségével körülnézhetünk a meseszép villában.

A csodálatos felvételeket látva nem csoda, hogy Vajna Tímea beleszeretett a luxusvillába. A videó egy imázsvideó, amit az ingatlan értékesítése miatt készítettek, nyilván az özvegy a saját ízlése szerint rendezi majd be az otthonát, de az egészen biztos, a lélegzetelállító panoráma, a mesés medence álomszerűvé varázsolja majd a mindennapjait.

Indirekt/Blikk