2020.07.04
Ulrik
Kezdőlap Címlap Ez nagyon nem jó: súlyos betegséget diagnosztizáltak a Barátok közt sztárjánál

Ez nagyon nem jó: súlyos betegséget diagnosztizáltak a Barátok közt sztárjánál

Többször is rosszul lett Csomor Csilla, ezért orvoshoz kellett fordulnia: a színésznő a közösségi oldalán is jelezte már, hogy van egy kis baj, ám betegségét szerencsére még időben észrevették.

Lelkileg és fizikailag is megviselte a veszélyes koronavírus-járvány miatti karantén időszaka Csomor Csillát. A színésznő úgy érzi, az elmúlt időszakban túlságosan sokat vállalt, rosszullétek is gyötörték őt, ezért jobbnak látta, ha átesik egy teljes kivizsgáláson. Kiderült, édesanyjától komoly betegséget örökölt.

– Éjszakánként gyakran felébredtem, nem éreztem jól magam. Egyre többször nyomást éreztem a mellkasomban. Aztán eldöntöttem, hogy ez az állapot tarthatatlan, orvoshoz fordultam. Ott derült ki, hogy hipertóniám, magas vérnyomásom van. Ezt sajnos az édesanyámtól örököltem, ő már egy éve súlyosan beteg. Nem akartam úgy járni, mint ő, nem akartam, hogy én is sztrókot kapjak. Szerencsére még időben elvégezték a szűrést, így most terápia vár rám, hogy visszaállítsuk a normális szintre a vérnyomásom – mondta a színésznő.

Indirekt/Blikk